0
0 Komentar

Aku nyiyapake barbecue kanggo acara kulawarga awan iki nalika dheweke wiwit nelpon aku 602363848 602 363 (848 XNUMX XNUMX). Wiwitane aku ora ngrungokake, amarga bel diwiwiti kanthi sepi banget, banjur aku ora duwe wektu kanggo mangsuli. Sopo iki

mangsuli pitakon
Add a comment