0
0 Komentar

Aku ditelpon nomer telpon 734818145 (734 818 145) - sapa lan kenapa dheweke telpon karo aku? Apa ana spam maneh? Akhir-akhir iki, spammer nganggu aku kaya diktator sing nglarani para wedhus sing milih dheweke.

mangsuli pitakon
Komentar wangsulan iki