7

Apa bisa ngliwati Steam Guard nalika nginstal utawa nglewati Steam Guard nalika miwiti game? Utawa lulus pengawal uap nalika mlebu? Apa sampeyan ngerti cara kanggo ngliwati penjaga uap?

anonim mangsuli pitakon 14 Oktober 2021

Aku uga bakal nambah manawa aku pengin nglewati amarga aku kelangan akses menyang email sing ana ing akun kasebut.

Tambah komentar kanggo jawaban iki