0
0 Komentar

Apa sapi mlumpat? Apa sapi bisa mlumpat? Yen sapi mlaku lan nabrak alangan, apa dheweke bisa mlumpat, utawa bakal nyoba ngindhari? Apa sapi bisa mlumpat?

kanja_beauty mangsuli pitakon 7 December 2021
Tambah komentar kanggo jawaban iki