2
0 Komentar

Apa sapi mlumpat? Apa sapi bisa mlumpat? Yen sapi mlaku lan nabrak alangan, apa dheweke bisa mlumpat, utawa bakal nyoba ngindhari? Apa sapi bisa mlumpat?

m_marec mangsuli pitakon 8 September 2022
Tambah komentar kanggo jawaban iki