0
0 Komentar

Apa sapi mlumpat? Apa sapi bisa mlumpat? Yen sapi mlaku lan nabrak alangan, apa dheweke bisa mlumpat, utawa bakal nyoba ngindhari? Apa sapi bisa mlumpat?

mangsuli pitakon
Komentar wangsulan iki