2

Apa sampeyan ngerti yen tanpa akun ing FB populer, sampeyan winates, contone, kanggo ngakses kaca liyane? Sanajan aku gelem menehi data utawa ndhaptar karo dokter.

mangsuli pitakon
Komentar wangsulan iki