0
0 Komentar

Aku arep takon apa ana sing main The Long Dark? Apa iku worth muter? Dheweke nduweni peringkat dhuwur ing Internet. Grafis ora edan, nanging mesthine dadi game sing apik. Apa pendapat sampeyan babagan iki? Apa worth bali 7 taun ing wektu kanggo muter iki?

marline takon pitakon 28 November 2021
Tambah komentar kanggo jawaban iki