0

Pira regane Miniatur Schnauzer? Apa sampeyan kudu mbayar Miniatur Schnauzer ing kandhungan sing tepat? Dadi kanggo mesthekake yen kirik sampeyan wis dirawat kanthi becik wiwit cilik? Ana sing duwe Miniatur Schnauzer?

mangsuli pitakon
Komentar wangsulan iki