2

Kepiye bisa ngerti kertu grafis sing dakkanggo? Kepiye cara mriksa kertu grafis ing windows 10? Pendapatku yaiku ora masalah manawa laptop utawa komputer desktop, bisa uga padha? Kepiye cara ngerti kertu grafis sing dakkanggo?

anonim mangsuli pitakon 26 June 2021
Tambah komentar kanggo jawaban iki