11

Aku duwe smartphone Samsung, aku tuku bubar, nanging aku ora kejawab kothak ing endi wae. Kepiye aku bisa ngerti model kasebut? Kepiye cara mriksa samsung apa model telpon?

mangsuli pitakon
Add a comment