0
0 Komente

A është pula e shëndetshme? Vlen të hahet pule? Cila është mënyra më e mirë për të përgatitur pulën për ta mbajtur atë sa më të shëndetshme? A është pula e lehtë për tu tretur apo e vështirë për tu tretur? Më pëlqen shumë të ha pulë të pjekur dhe pulë të pjekur në skarë.

iu përgjigj pyetjes
Lini një koment