0

Po shtroj pyetjen, kush do të guxojë të më prishë qetësinë dhe të më telefonojë nga ky numër telefoni: 327616612 (32 761 66 12)?

Paqja ime u prish, por ndërsa mora telefonin, heshtja më kapi.

iu përgjigj pyetjes
Lini një koment