0
0 Komente

Më thirrën me numrin e telefonit 734818145 (734 818 145) - kush është dhe pse më thirri? Ke ndonjë spam përsëri? Kohët e fundit, spammers më ngacmojnë si diktatorët që ngacmojnë delet e bindura që votojnë për ta.

iu përgjigj pyetjes
Lini një koment