0
0 Komente

Po kërcejnë lopët? A është lopa në gjendje të hidhet lart? Nëse një lopë vrapon dhe godet një pengesë, a mund të kërcejë mbi të, apo thjesht do të përpiqet ta shmangë atë? A mund të kërcejnë lopët?

kanja_bukuri iu përgjigj pyetjes 7 Dhjetor 2021
Shto një koment në këtë përgjigje