0

Ku është interneti më i shpejtë në botë dhe sa është shpejtësia atje? Ku është interneti më i ngadalshëm në botë? Ku u thye rekordi i shpejtësisë së internetit? Në cilin shtet? Cila kompani?

metalurgu bëri një pyetje 21 tetor 2021
Shto një koment në këtë përgjigje