1

Në cilën moshë mund të bëni kotele kirurgjikale për sterilizimin e maceve? Unë kam një mace të re dhe do të doja t'i nënshtrohesha këtij trajtimi, por nuk e di nëse ka ndonjë kufi nga kur deri kur mund ta bëni?

iu përgjigj pyetjes
Lini një koment