Piekarnik Whirlpool OAKZ9 7921 CS NB – opinie
Czy posiada ktoś z was może piekarnik Whirlpool OAKZ9 7921 CS NB? Szukamy nowego piekarnika i ten nam wpadł w oko. Tutaj jest dość tanio i mamy pewność, że będzie szybko przysłane i dobrze zapakowane:
Piekarnik Whirlpool OAKZ9 7921 CS NB
Więc jeśli jest wart zakupu, prawdopodobnie tutaj go zamówimy.
Podoba nam się, że jest system samoczyszczący, prowadnice teleskopowe, jakaś automatyka też w nim jest. No i klasa energetyczna A+.
Panel sterowania ma bardzo fajny, w żadnym piekarniku jeszcze takiego nigdy nie miałam.
7 Odpowiedzi
Warto wspomnieć o tym, że piekarnik jest bardzo cichy i bardzo intuicyjny, jeśli chodzi o obsługę. Szybko się nagrzewa i ogólnie w całym piekarniku ciepło rozchodzi się, tak jak trzeba.
W starym piekarniku często nam się coś przypalało – w tym jeszcze ani razu po kilku tygodniach korzystania (około 15 razy przynajmniej).
Podoba mi się, że wymyślili tę funkcję 6-zmysł, ale nie mogę się nadziwić, jak oni to zrobili. Podczas pierwszego wypalania trochę brzydko pachnie, ale tak jest z każdym piekarnikiem.
Na razie piekliśmy parę razy obiad, raz pizzę i 3 razy ciasto. Wszystko wychodzi tak jak chcemy.
Szyba i rączka nie nagrzewają się w piekarniku (i tak powinno być w każdym). Instrukcja jest przejrzysta. Wszystko czego potrzebowaliśmy jest w tym piekarniku.
Piekarnik łatwy w obsłudze, łatwo się go czyści. Jest dużo programów na różne potrzeby. Nie było problemu z ustawieniem godziny czy ustawieniem czasu pieczenia.
Dobrej jakości piekarnik. Nie żałuję zakupu. Świetnie mi się w nim piecze. Łatwy w obsłudze. Ładnie się prezentuje.
Bardzo łatwo utrzymać je w czystości piekarnika dzięki temu systemowi samoczyszcząca. Obsługa jest dosyć łatwa, jedynie na początku musieliśmy zajrzeć do instrukcji przy nastawianie zegarka.
Piekarnik szybko się nagrzewa i ładnie wizualnie się prezentuje.
Jeśli w tym piekarniku jest system autoczyszczący, to nawet nie ma co się zastanawiać. W moim nie ma i jest masakra po paru pieczeniach. Trzeba pilnować, aby wyczyścić bo bardziej „chlapiących” pieczeniach.